PoslovniPOSLOVNI I DUGOROČNI NAJAM

Poslovni najam vozila je vrsta dugoročnog najma u minimalnom trajanju od godinu dana, konfigurirana je posebno za korisnika što ju čini povoljnijim rješenjem od leasinga

Ukoliko je vaš posao sezonske prirode, sa poslovnim najmom Vam omogućavamo da prilagodite veličinu svog voznog parka za svako razdoblje prema potrebi, tako možete optimizirati svoje troškove. Također za razliku od leasinga, ukoliko se otvori poreba za većim brojem vozila istu možete realizirati u najkraćem mogućem roku bez iscrpljujućih procesa poput odobrenja financiranja te bez najave i planiranja. Ovakvim načinom poslovanja je i vaša bilanca manje opterećena budući da plaćate onoliko koliko vozilo koristite bez ugovorne obaveze.

Poslovni najam je savršen za sljedeće korisnike: 

Account manager – Jedna osoba je zadužena za vašu tvrtku i dostupna 0-24h, 365 dana u godini, te je dostupna za rješavanje svih vaših problema.

Konačno na Vama je da platite 1 mjesečni račun kao za leasing, te u potpunosti prepustite nama brigu o vašem vozilu i posvetite se uživanju u vožnji te svojem poslovanju te tako postignete maksimalnu produktivnost te učinkovitost. Uz naš poslovni najam uživate i sljedeće pogodnosti: 

Za razliku od leasinga sljedeće stavke su uključene u cijenu: 

Za razliku od leasinga sljedeće stavke ne postoje: 

Detalji o osiguranju vozila:

U cijenu su uključeni obavezno osiguranje sa osiguranjem putnika te kasko osiguranje.

Sve naknadne štete se posbeno zaračunavaju na teret korisnika najma.

Osiguranje vrijedi na području Srbije, Crne Gore, BiH te cijele EU. 

 

KONTAKT:

sales@mackrent.com

tel: +385 98 672 295

Uključeno:

Special Offer
RESERVE NOW

Dubrovnik accommodation